Skip to content

2012; echt het jaar nul?

december 9, 2009

Volgens veel profetieën staat er in 2012 iets bijzonders te gebeuren. Het einde van de Maya kalender zou aar een aanwijzing van zijn.

In 2012 snijdt de evenaar van de Melkweg de zonnebaan (ecliptica) op 0 graden van het Westerse teken Steenbok. Dit is het punt waar de winterzonnewende plaatsvindt.

De samenstand van de evenaar met de Melkweg met het exacte midden van de Zon heeft zich al in 1998 vertrokken, maar in 2012 is er gezien de omvang van de Zon (een halve graad) nog steeds sprake van een samenstand. Bovendien eindigt de lange telling van de Maya’s in 2012.

Vandaar dat in onderstaande horoscopen wordt gekeken naar de situatie tijdens de winterzonnewende van 2012.

Op 21 december 2012, 12.12 Midden Europese Tijd vindt de winterzonnewende plaats en staat de Zon tijdens die winterzonnewende aan de onderkant van de z.g. Dark Rift (Duistere Breuk). Volgens de Maya’s is de Dark Rift een concentratie van vrouwelijke energie. Het is een geboortekanaal. Een gebied wat wordt geassocieerd met toegang naar de onderwereld, transformatie en hergeboorte.

[bron: http://www.dirah.org/2012.htm]

Ikzelf denk niet dat 2012, echt het jaar nul is, dat dan de wereld echt vergaat. Alhoewel veel ‘voorspellingen’ wel waar zijn/waren, zou het best kunnen, maar ik denk het niet. Want de ‘Maya’s’, beginnen heel de tijd opnieuw met tellen.

Maar in ieder geval, ALS het gebeurt; we were warned!

We were warned!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: