Skip to content

Fashionably late?

december 9, 2009

Je bent alleen thuis, en je moet verplicht naar school met de taxi.

gisteren heb je je brutaal gedragen samen met je vrienden, omdat je een lampje aan wou hebben, wat de chauffeur niet goed vond, waarop hij de taxi 2x stilzette, 2x een preek gaf die je niet kon volgen omdat je doof/slechthorend/ci bent, en hij wel duidelijk zei dat hij ons morgen waarschijnlijk niet op kwam halen.

Vandaag ben je benieuwd of hij je haalt of niet, – dat brutale gedrag, conflicten, frustraties, elke dag te laat komen ook al is de weg aangepast dat er MINDER files zijn, minder files nog wel!  – om de woorden die je net meekreeg van gisteren. Wat zou je dan gaan doen? Er ligt geen geld thuis, je kan niet op de fiets gaan want je weet de weg niet, en je hebt eigenlijk helemaal geen zin om weer met de taxi mee te moeten, maar toch wil je wel omdat het je naar schóóóóóóóóól brengt.

Goed, ik ben een voorstander van fashionably late, ik ben het zelf ook wel regelmatig bij afspraken ofzo, maar niet altijd. Maar elke dag twintig tot vijftig minuten te laat, dat kan echt niet. Dat snapt iedereen wel. Behalve onze taxichauffeur. Ach. Ik ga het hem duidelijk maken vandaag. Als hij mij en mijn vrienden komt ophalen dan.


Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: