Skip to content

Het mysterieuze proloog.

december 15, 2009

Het werd donker om je heen. Je hoorde Missy zwaar ademen, en een zware harde lach klinken. Je bleef in de hoek staan, met het hart in je handen, terwijl je een traan over je wangen laat gaan. Het beeld lijkt grijs wit te worden, en er schijnt een spotlicht op jou. Je kijkt naar het hart en beseft net dat je een ziel van het leven hebt beroofd. Het hart klopt in je handen. Het klopt alleen maar voor jou.

Je zag het hart kloppen, sneller en sneller. Je kon het niet meer houden. Je barstte in huilen uit terwijl je het hart op de grond liet vallen. Je hoorde het hart uit elkaar spletten. Het bloed kwam overal op je lichaam terecht. Je probeerde te schreeuwen, maar de angst neemt je stem weg. Je huilde nog harder, en keek omhoog. Je gooide je handen in de lucht. “Waarom…” fluister je snikkend. Je haalt je handen weer naar beneden en kijkt naar het uit elkaar gesplette hart. Je voelt een warme hand op je schouder. Je kijkt over je rechterschouder naar de persoon die achter je staat. Het is William, je heerser.”Goed gedaan.” zegt William tegen je. Je knikt afwezig en kijkt weer voor je uit naar de harde stenen grond. Je beseft dat het officieel is. Je bent slecht, en je bent een deel van de demonenwereld. William gaat voor je staan, helpt je overeind en trekt je tegen zich aan. Je legt op aan automatische manier je hoofd op zijn schouder, terwijl je je met je handen vastklampt aan zijn zwarte v-hals shirt met korte mouwen. Je voelt dat hij je ziel onder controle houd, en je voelt dat je zijn eigendom bent. Hij drukt zijn lippen op die van jou, en je proeft de duivelse passie. Je kust zachtjes terug, met het dode lichaam van de liefde van je leven die ernaast op de grond ligt.Je voelt dat hij samen met jou wegduistert. Zo noemden ze dat in je nieuwe wereld; wegduisteren. Oftewel jezelf en anderen naar verschillende plekken telepatheren. Alles in je leven gebeurt met een reden. Maar de reden, waarom je nu in de onder wereld zit, waarom William je heerser is… waarom weet je die niet? Je lichaam, je hart, je verstand. Het zoekt zich kapot naar de reden. Je lichaam kan het niet vinden. Je hart weet het niet. Je verstand lijkt het niet te kunnen zeggen. William zet je op een stoel neer, en geeft je een glas wijn. De kelk is goud, en bekleed met vier rode edelstenen, en een gouden diamant. “Drink op” zegt hij. Je kijkt hem aan, en je vraagt je af waarom iemand zo wreed zo mooi kan zijn van buiten. Je knikt en je neemt een slokje. “Komop, drink heel het glas op!” dringt William je aan. Snel drink je de wijn op. Al snel merk je dat het helemaal geen wijn is. Je voelt je raar en sluit je ogen. Een uur word je wakker, je staat voor een spiegel. Het uiterlijk van de persoon die je ziet, is iemand anders. Jij bent het niet, maar die figuur haalt zijn hand omhoog als jij je hand omhoog haalt. Die figuur trekt een open mond als jij je mond open trekt. William komt achter je staan, legt zijn handen op je schouders, en zoent je vol liefde in je nek. “Je ziet er prachtig uit schat..”

Je staart verschrikt in de spiegel. Plots besef je dat je wens is uitgekomen. Je bent de perfecte persoon die je altijd wilde zijn; slank, grote bôrsten, lang, bruin haar met krullen erin dat bijna je slanke kônt raakt, en een prachtig betoverend gezichtje. Met je diepbruine ogen kijk je William aan. Hij is je heerser. Hij is je eigenaar. Hij beheerst je. Jij bent van hem. Je knijpt je ogen een beetje samen, en je voelt ze rood worden. Vijf minuten lang ben jij de duivel. Daarna worden je ogen weer normaal, en wil je het meteen doen. Je laat je door William op het bed gooien, en je zoent hem. Op een niet normale manier ben je verliefd op hem. Je voelt je gedwongen, alsof hij je baas is en alles over je beslist. Het begon allemaal, de vorige kerst.

Advertenties
One Comment leave one →
  1. Smilet permalink
    december 18, 2009 8:25 am

    Het is vaag, maar zeker wel mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: