Skip to content

About

Weet je dat ik ongelofelijk slecht ben hierin? In mezelf voorstellen? Ik ben een veertienjarige die heel wat onzin weet neer te zetten, en als je dit leest heb ik echt respect voor je. Je bent een kanjer! Ghehe. Ik heet Khadija by the way. Ik ben slechthorend – door antibiotica, die kreeg ik vroeger veel want ik had bronchitis -. Ik zit nu dus op een dovenschool, and I love it. Ik hou van mijn vrienden, lol hebben, naar school gaan -no homework please -, mode, shoppen, computeren en onzin lullen. Zo heb ik een hele erge hekel aan mensen die irritant zijn, ruzie maken -vooral als het om niks is! – en ik heb een hekel aan liegen. Later wil ik docent geschiedenis of verzorging worden (of misschien doktersassistent…). Het punt is dat ik niet weet wat ik wil worden, maar wel dat ik voor verzorging ga kiezen. Trouwens als je dit leest, dan ben je tof. Want zo interessant ben ik nou ook weer niet..

Ik kijk trouwens veel films. WOW ;3. Vooral romcoms/actiekomedie/komedies/britsecomedies. ;3 vooral die britse comedies, die zijn soms zo droog. Ik ben goed in English, en een ramp in Wiskunde/natuurkunde.

Het is mijn droom om een keer naar Londen te gaan -hopelijk gaat ‘ie uitkomen deze kerstvakantie, bij mama zeuren! (A) -, en lekker te winkelen.

Ik ben trouwens half marokkaans. LALALALALAlALALALALAALA dat was de saaie ikke.

Trouwens, als je hier nog aan het lezen bent, ik post vooral over mijn leven/mode en mijn mening over nieuwsartikelen ofzo. Naja,

Bedankt voor het lezen!

Doeg!

Advertenties
One Comment leave one →
  1. Smilet permalink
    december 11, 2009 9:47 am

    Zo slecht heb je jezelf niet voorgesteld hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: